20 augusti 2024

Soldis hela dagen, 26 grader.

Fixat med Klippo och bytt ut ännu mer kabel för att få igång den igen. Jag vattnar gräset så gott det går. Var helt olidligt att gå på barfota innan.

Hängde upp nätet i dörren. Var väl inte riktigt gjort för den här dörren. Lite för kort och förutsatte att man har rätt breda trälister runt om dörren vilket det inte är här. Här är det knappt en centimeter trä innan det blir sten. Får komplettera nederst med lite annat nät. Nu ska det silas mygg och fladdermöss!

 

Hittade lite verktyg i gräsmattan som jag saknat. Den franska varianten av Det som göms i snö… blir: Det som göms i gräs kommer fram i torka.

Har bokat en sotare som kommer i morgon. Var nästan lite av misstag. De hade en web-sida (stort!) där man kunde boka direkt (riktigt stort!). Jag trodde det skulle bli ytterligare ett steg i bokningsproceduren innan allt var klart, för jag hade inte riktigt bestämt mig. Men plötsligt stod det att allt var klart och sotaren kommer 17:00 i morgon. (Hur många svenska sotare börjar ett nytt uppdrag 17:00?). Ska fråga sotaren om skyddsplåt bakom kaminen också.

På ”Tandläkarens hus” fixades ju fasaden senast jag var här och nu är det klart. Väldigt tjusigt.

Gick till nattmarknaden och käkade lite där. Rätt tråkigt väder med regnet hängande i luften och jag gick hem när det började duggregna.

Fortsatte med The Responder.

Comments are closed.