25 augusti 2024

Soligt, 25 grader.

Funderar lite på hallen nere. Jag har ju alltid tyckt att den är för mörk så bl.a. målade jag ju dörren till matrummet ljusgrå sist. Ska måla dörrkarmen grå (som i hallen uppe).

Men jag vill måla panelen också. Tycker inte om den mörkbruna, 70-talsaktiga tonen. (Och väggarna behöver ju inte vara vita, det är mer grundfärg efter att jag tog bort tapeten.)

Skulle vilja ha en ganska ljus men ändå inte klart lysande färg, så någon slags ”smutsaktig” färg. Funderar på de här två för panelen. Andra förslag?

Har målat på taklisterna i matrummet och satt upp lite fler lister. Blir ju inte klart med allt förstås eftersom mycket hänger på skyddsplåten bakom kaminen. Utan skyddsplåt blir inte tapetsering klar, utan tapetsering blir inte taklisterna klara osv.

Sedan röjt murgröna och björnbärssnår i trädgården. Dagens skörd blev tre säckar.

Sedan är det några Robinia-träd som har nya grenar som växer nedåt. Inte så bra eftersom det är rätt stora taggar som man kan gå in i. Så jag klippte bort en hel del sådant jox också. Det får gärna vara vildvuxet men utan att man river upp stora sår när man går runt…

Och hasselnötshögen växer…

Började måla lite på dörr- och golv-lister i hall och matrum också.

Andra halvan av pasta med hjärtmusslorna. Blev mycket godare idag, hade i mer vitlök och salt.

Fortsätter med Trauma, tv4play.

Comments are closed.